Vytauto g. 13, LT-67122, Lazdijai

(8 318) 51133

info@lazdijugimnazija.lt

„Geriausias būdas prisiminti gerus darbus — juos kartoti“

„Geriausias būdas prisiminti gerus darbus — juos kartoti“  (E. Bekonas)

 

        Gruodžio 19 d. gimnazijos socialinės pedagogės pratęsė gražią bendradarbiavimo tradiciją su socialinės globos centru „Židinys“. Kiekvienais metais, artėjant Kalėdoms, kartu su gimnazijos mokiniais organizuojame vis kitas bendras veiklas. Šiais metais, globos centras mus pakvietė į svečius, kur vyko kalėdinė popietė – edukacija „Kalėdų arbata“. Padedami mokytojos Linos Žaliauskienės, bei Eglės Smirnovienės, mokiniai ir darbuotojai, dekoravo kalėdinius sausainius ir gamino atvirukus, kuriuos kitą dieną įteikė Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos vadovams ir mokytojams bei globos centro vadovams bei darbuotojams. Bendraujant prie arbatos puodelio laikas prabėgo nepastebimai.

        Likus vos kelioms dienoms iki gražiausių metų švenčių, atsisveikindami, linkėjome vieni kitiems visų svajonių išsipildymo ir dosnaus Kalėdų senelio, bei pažadėjome kitais metais vėl susitikti bendroms veikloms.

        Ačiū sakome „Židinio“  bendruomenei už šiltą priėmimą, mokytojoms Linai ir Eglei, psichologei Astai, Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos mokiniams už bendrystę ir norą dalintis, nes kaip rašė filosofas Seneka  „iš tikro dosnus tas, kuris duoda iš to, kas jam pačiam priklauso “.

        Gražių, šiltų ir jaukių artėjančių švenčių …

Socialinės pedagogės Jurgita ir Eglė

 

[wpgmza id="1"]

KONTAKTAI

Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija

Adresas:

Vytauto g. 13, LT-67122 Lazdijai

Įmonės kodas: 190608487

SD draudėjo kodas: 580118

Direktorė Erika Poškevičienė

Tel.: (8 318) 51133

El.p.: info@lazdijugimnazija.lt