Vytauto g. 13, LT-67122, Lazdijai

(8 318) 51133

info@lazdijugimnazija.lt

Spalis – Olimpinis mėnuo

        Keturios Olimpinio mėnesio savaitės – keturios projekto temos – fizinis aktyvumas, sveika mityba, kokybiškas poilsis ir emocinė sveikata.

        Trečiokai su fizinio ugdymo mokytoja Neringa Čivinskiene visą spalio mėnesį dalyvavo projekte „Olimpinis mėnuo”. Projekto tikslas – bendradarbiaujant su pedagogais ir tėvais skatinti fizinio raštingumo ugdymą, padėti moksleiviams atrasti sveiką gyvenseną ir fizinį aktyvumą kaip linksmą ir naudingą veiklą, supažindinti su olimpinėmis vertybėmis bei principais – pagarba, draugyste, tobulėjimu.

        Olimpinis mėnuo baigėsi. 3 klasė dalinasi patirtomis akimirkomis iš intensyvių, įdomių ir naudingų veiklų.

1 savaitė – aktyvumas! Vaikus lydėjo superherojus Ąžuolas Galingasis, kuris visus kvietė kasdienėje rutinoje atrasti laiko aktyviai pajudėti.

2 savaitę – sveika mityba! Superherojus – Amis priminė apie sveikos mitybos principus. Didžiausią dėmesį skyrėme maisto racionui, bei sveikos mitybos svarbai vaikų sveikatai, kūnui, ateities gyvenimo kokybei.

3 savaitė – kokybiškas poilsis! Šią savaitę visus lydėjo superherojė – Una. Ji priminė apie visiems būtiną kokybišką poilsį. Koks jis yra svarbus mūsų gerai savijautai ir sklandžiam mūsų organizmo funkcionavimui.

4 savaitė – emocinė sveikata! Superherojė – Luka priminė, kad gerai emocinei sveikatai, labai svarbu yra visos šio mėnesio išmoktos temos. Ji kvietė ugdytis teisingus emocinės sveikatos įpročius. O mes viską apjungėme ir mokėmės susitvarkyti su užplūdusiomis emocijomis ir jausmais.

        Po šio mėnesio,  turime susikūrę labai daug gražių akimirkų, bei jau rutina tapusių veiklų, kurios lydės visus mokslų metus!

 

Fizinio ugdymo vyresnioji mokytoja Neringa Čivinskienė

 

[wpgmza id="1"]

KONTAKTAI

Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija

Adresas:

Vytauto g. 13, LT-67122 Lazdijai

Įmonės kodas: 190608487

SD draudėjo kodas: 580118

Direktorė Erika Poškevičienė

Tel.: (8 318) 51133

El.p.: info@lazdijugimnazija.lt