Vytauto g. 13, LT-67122, Lazdijai

(8 318) 51133

info@lazdijugimnazija.lt

        Nereikia būti profesionaliu dailininku, kad sukurtum meno kūrinį, priverčiantį aikčioti kitus iš nuostabos. Tam tereikia specialaus vandens, natūralių dažų ir vos kelių minučių savo laiko. Negalite tuo patikėti? Tuomet, ar kada nors bandėte piešti ant vandens? Jau pirmas nukritęs spalvos lašas mena apie būsimus stebuklus.

        Gruodžio 2 d. specialiųjų klasių mokiniai dalyvavo tapybos ant vandens (ebru) edukacijoje, kurios metu – kiekvienas galėjo  patirti neįprastų pojūčių mene. Čia susilieja spalvos, vanduo ir judesys viename veiksme. Smagu atrasti vis naujas galimybes per judesius, naudojant lazdeles, džiaugtis procesu ir galiausiai nustebinti patį save sukurtu piešiniu. Tai ir yra šios technikos unikalumas, kai spalvos, piešimo technika ir kūrėjas sukuria neįprastus bei unikalius priešinius.

        Užsiėmimo pradžioje  edukatorė E. Mėlinauskienė supažindino su priemonėmis, paaiškino ir praktiškai parodė kaip vyksta piešimas ant vandens., kaip galima nupiešti vandenyje gėlytę, žvaigždutę, širdelę. Užsiėmimo metu mokiniai patyrė daug gerų emocijų.

 

[wpgmza id="1"]

KONTAKTAI

Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija

Adresas:

Vytauto g. 13, LT-67122 Lazdijai

Įmonės kodas: 190608487

SD draudėjo kodas: 580118

Direktorė Erika Poškevičienė

Tel.: (8 318) 51133

El.p.: info@lazdijugimnazija.lt