Vytauto g. 13, LT-67122, Lazdijai

(8 318) 51133

info@lazdijugimnazija.lt

Europos Taurė 2017

        Šį savaitgalį, Regen mieste (Vokietija) Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos jaunių komanda (Domantas Žukauskas, Justinas Buzas, Egidijus Kazlauskas, Daumantas Jonuška, Skirmantas Žukauskas) dalyvavo aukščiausio rango Europos klubinių komandų turnyre. Turnyras tradiciškai sukvietė stipriausius aisštoko klubus iš Vokietijos, Austrijos, Italijos, Šveicarijos, Čekijos, Lenkijos, Baltarusijos ir Lietuvos. Viso dalyvavo 24 komandos. Pirmą varžybų dieną, komandos rungtyniavo rato sistema pogrupiuose. Lazdijiečiai į atkrentamąsias varžybas nepateko ir kitą dieną rungtyniavo paguodos taurėje, kur iš devynių komandų užėmė ketvirtą vietą.

        Šis turnyras vyko ledo arenoje, ant ledo, specialiai paruošto aisštoko varžyboms. Kadangi komanda treniruojasi tik ant asfalto geresnių rezultatų žaidžiant su suaugusių komandomis tikėtis buvo sunku. Tačiau vaikinai parodė charakterį ir kovėsi su stipriais klubais. Tai buvo puiki varžybinė patirtis ruošiantis pasaulio aisštoko čempionatui, kuris vyks Amšteten mieste, Austrijoje.

        Komanda dėkinga Lazdijų rajono savivaldybei, kuri padėjo komandai nuvykti į turnyrą, Lietuvos Aisštoko federacijai, ir Vokietijos Aisštoko federacijai parėmusiai komandą.

 

Žilvinas Eidukaitis

 

[wpgmza id="1"]

KONTAKTAI

Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija

Adresas:

Vytauto g. 13, LT-67122 Lazdijai

Įmonės kodas: 190608487

SD draudėjo kodas: 580118

Direktorė Erika Poškevičienė

Tel.: (8 318) 51133

El.p.: info@lazdijugimnazija.lt